Poszt
Coaching

"POSZTOLGATOK, TEHÁT VAGYOK"

6+ alkalmas, izgalmas, egyéni önismereti üléssorozat a facebook segítségével. Ha nem tudod még, mi van tudatalatt...Kizárólag segítő szándékú posztjaid vannak? Vagy ha csak lehet agitálsz? Jellemzően politikai nézeteket osztasz meg? Vagy igét hirdetsz? Esetleg rendre bölcs idézetek hagyják el a faladat? Vagy Te vagy aki mindig, mindenkinek megmondod a tutit? Talán Te vagy a hírfolyam ügyeletes viccmestere? Netalántán rendszeresen leoltasz mindenkit a kommentjeidben? Lehet, hogy naponta fent vagy, de nem is posztolsz soha semmit? Azt mondod, hogy ez az egész téged nem is érdekel, de közben páróránként ránézel, és hangtalanul figyeled a többieket? Vagy épp ellenkezőleg, rosszul érzed magad, ha nem kerül fel rólad pár naponta valami?

Jellemző, hogy a világ felé megnyilvánuló viselkedésünket, illetve a rólunk alkotott képet sok esetben igyekszünk a lehető legtudatosabban alakítani, befolyásolni. Kényes terepe ennek a tevékenyégünknek a facebook, illetve a közösségi média. Nyilvánvalóan ezeken a felületeken igyekszünk sokkal tudatosabban, sokkal megfontoltabban megmutatkozni, mint a hétköznapi életünkben, hisz az ott megjelenített posztok, képek, videók és mondatok sokakhoz elérnek-elérhetnek, és akár kitörölhetetlen nyomot is hagyhatnak utánunk.
Így logikus lehet, hogy óvatosabbak vagyunk ezeken a felületeken.
Vagy nem így van? Talán épp az ellenkezője igaz? Lehet, hogy a távolság, a személytelen-személyes kapcsolatok miatt, a monitor mögül sokkal bátrabbak, szókimondóbbak, talán meggondolatlanabbak is vagyunk, mint élőszóban?

Lényegében teljesen mindegy, mert magát a megnyilvánult viselkedésünket - ha akarjuk, ha nem - olyan tudattalan folyamatok generálják, amelyek sokkal nagyobb hatással bírnak felettünk, mint a tudatosan irányított viselkedésünk. Ráadásul - nem meglepő módon - a tudattalan irányítottságnak tudatában sem vagyunk. Sőt, hogy igazán megingassam az eddigi stabilitásodat saját személyiséged ismeretét illetően: még az sem kizárt, hogy pont az általad tudatosan alkalmazott viselkedési, illetve megnyilvánulási stratégia mögött húzódik meg egy, vagy több, azt vezérlő, mélyről jövő, tudattalan törekvés.

Vajon mi késztet arra, hogy ilyen-olyan-amolyan színben tüntesd fel magad? Miért akarsz mindig "segítőnek", vagy "jónak", vagy éppen "viccesnek" látszani? Miért akarsz az "okos", a "véleményvezér" lenni? Vagy miért akarsz rendre "lealázó" szerepben mindenki fölé kerülni? Miért félsz megmutatkozni a világ előtt? Vagy éppen mi szükséged a like-ok rendszeres tömkelegére? Vajon mi a valódi mozgatórugója a viselkedésednek, a közösségi médiában megjelenő posztjaidnak?

Ezen a 6+ alkalmas négyszemközti üléssorozaton kíméletesen, de egészen őszintén szembenézhetsz magaddal, miközben az ülések alatt a megfelelő kérdések abban segítenek, hogy jobban ráláss magadra, a benned, belülről munkálkodó ösztönző erőkre, a tudattalan állapotokra, amelyek döntő részben a személyiségedet, a megnyilvánulásaidat, végeredményben pedig a sorsodat, az életedet alakítják.

Mit kaphatsz egy önimsereti folyamattól?

Minden önismereti munka végsősoron közelebb visz a tudattalan mentális programok, a saját magunk számára tudattalnul felépített, korlátaink nélküli élet megéléséhez, azaz a valódi, szabad önmagunkhoz. Az önismereti folyamatokban tudatosítással a saját korlátainkra, gátló, vagy önkorlátozó programjainkra tudunk ránézni.
A teljesség igénye nélkül ilyenek lehetnek például a következő tudattalan viselkedési mintázatok:
- megfelelési kényszer
- bizonyítási vágyak
- tudattalan félelmek
- elfojtott harag, düh
- stressz, enyhe szorongás
- ismétlődő hiány megélése
- önbizalomproblémák
- stb...

A valódi önismeret jelentősége abban áll, hogy lehetőségünk nyílik a nem nyilvánvaló részeinkkel is szembesülni, azokat megismerni, feloldani, és részben, vagy egészben annak hatásaitól megszabadulni. A folyamatokban - mégha néha nehézségekkel és fájdalmakkal teliek is lehetnek a felismerések - mi magunk, és az általunk megélt világ és valóság, ezen keresztül végeredményben pedig az életünk jótékony irányba változik.


Helyszín: Budapest, Batthyány tér.
Időpontok: hetente egy alkalom (keddi vagy csütörtöki periódussal) este 18:00-19:00, 19:00-20:00 illetve 20:00-21:00 óra között.
Alkalmak száma: minimum 6 x 1 óra, mely a hatodik alkalmon után igény szerint bővíthető.
Ár: 8.000 Ft / alkalom, mely két részletben (2 x 24.000 Ft) fizetendő.
Az első részlet az első alkalom végén, a második részlet a 4. alkalom végén fizetendő.
A technikai eszközök (számítógép, internet) biztosítottak.
Jelentkezés: e-mailben a pazmanyi@pazmanyi.hu címen, vagy a lenti űrlap segítségével.

A következő generációba tartozom:


A jelentkezéssel elfogadom az adatkezelési feltételeket